NIEUW!! Alulux CD 942 ROOD schuim lamel

Alulux CD 942 rolluik

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het Alulux assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Categorie:

Beschrijving

 

De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast biedt Alulux de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het geluid van op en neer bewegende lamellen wordt door deze geleider gereduceerd, evenals de licht- en luchtdoorlaat. 

 

Technische specificaties

Maximale breedte
3,8 m
Maximale hoogte
4 m
Maximaal oppervlak
8,5 m2
Lamelhoogte
42 mm
Lameldikte
9 mm
Onderlijst
design en mini
Kastvorm
schuin (45°), rond en recht (90°)

Alulux Silent Fin zijgeleider

Silent Fin zijgeleider

Om het gebruikscomfort te optimaliseren heeft Alulux de Silent Fin zijgeleider ontwikkeld met speciale borstels:
• Beschermt lamellen tegen beschadiging
• Vermindert geluid bij het openen en sluiten
• Beperkt licht- en luchtdoorlaat via geleiders
• Voorkomt ‘klapperen’ van het rolluik

Bediening rolluik

De bediening

Alulux rolluiken kunt u besturen middels handmatige of elektrische bediening. Handbediende rolluiken worden voorzien van een band- of koordbediening. Voor elektrische bediening heeft u de keuze uit een wandschakelaar, afstandsbediening of aansluiting op een automatiseringssysteem.