Lameloverkapping

Lamellenoverkapping

Lameldaken zijn overkappingen die vrijstaand geplaatst worden, deze overkappingen hebben ook de mogelijkheid om tegen een gevel geplaatst te worden of geïntegreerd te worden in een patio. 

Het populaire lamellendak is het antwoord op het wisselende weer in Nederland.

De lamellen van het dak zijn beweegbaar en kunnen volledig worden gesloten.

De vrijstaande overkapping is waterdicht en bestand tegen sneeuw.

En u heeft de controle over het toegestane zonlicht! De lamellen zijn elektrische te

bewegen zodat u de schaduw helemaal naar u hand zet. En met één druk op de knop

opent u de lamellen en geniet u weer van de zon. Het dak wordt geheel op maat gemaakt. En is oneindig koppelbaar. De lameldaken kunnen ook afgesloten worden door screens of glazen schuifwanden waardoor u uw terrasoverkapping een persoonlijke uitstraling kan geven.

En voor bij de schemer of voor ’s avonds in de late uurtjes is er ook sfeerverlichting mogelijk waardoor het heerlijk toeven is in uw overkapping.

 


  IN VERBAND MET DE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN HEBBEN WIJ OOK ONZE  MAATREGELEN GENOMEN. - WIJ BLIJVEN VOORALSNOG GEOPEND - INDIEN U VERKOUDEN BENT OF ANDERE   ZIEKTEVERSCHIJNSELEN HEEFT, KUNT U ONZE WINKEL NIET BEZOEKEN - IN DE WINKEL HOUDEN WIJ GEPASTE AFSTAND - NIET MEER DAN 2 BEZOEKERS  WORDEN PER KEER TOEGELATEN - U WORDT VRIENDELIJK DOCH DRINGEND VERZOCHT OM NIETS AAN TE RAKEN. - TELEFONISCH OF PER EMAIL KUNNEN WIJ OOK UW VERZOEKEN BEHANDELEN