plissé en dubbelplissé shades

dubbelplissé shades

Plissé en dubbelplissé shades op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen decoratief, functionaliteit, energiebesparend. Het is een unieke kruising tussen gordijnen en jaloezieën.

dubbelplissé shades zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serre’s. Het fijne lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling.

Zowel de vrijhangende, ingespannen, plafond-als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar, zoals bijvoorbeeld het populaire model met midden pakket. Met een “day en night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten. Het dubbelplissé shades honingraatplisségordijn heeft door de honingraat vormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de dubbelplissé shades lopen de spandraden onzichtbaar door de stof .dubbelplissé shades is in vele modellen en kleuren verkrijgbaar, sommige stoffen zijn voorzien van Topar en Dustblockcoating.