Plisse en Duette

Plissé en duette

Plissé en duettegordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen decoratief, functionaliteit, energiebesparend. Het is een unieke kruising tussen gordijnen en jaloezieën.

Plissé en Duette zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serre’s. Het fijne lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling.

Zowel de vrijhangende, ingespannen, plafond-als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar, zoals bijvoorbeeld het populaire model met midden pakket. Met een “day en night” plissé kunt u zelf bepalen of u het zonlicht wilt filteren of verduisteren.

Plisségordijnen zijn zowel apart als in combinatie met elkaar in bijna elk denkbare raamtoepassing en ruimte in te zetten. Het Duette honingraatplisségordijn heeft door de honingraat vormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking.

In de Duette lopen de spandraden onzichtbaar door de stof .De Duette is in vele modellen en kleuren verkrijgbaar, sommige stoffen zijn voorzien van Topar en Dustblockcoating.


  IN VERBAND MET DE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN HEBBEN WIJ OOK ONZE  MAATREGELEN GENOMEN. - WIJ BLIJVEN VOORALSNOG GEOPEND - INDIEN U VERKOUDEN BENT OF ANDERE   ZIEKTEVERSCHIJNSELEN HEEFT, KUNT U ONZE WINKEL NIET BEZOEKEN - IN DE WINKEL HOUDEN WIJ GEPASTE AFSTAND - NIET MEER DAN 2 BEZOEKERS  WORDEN PER KEER TOEGELATEN - U WORDT VRIENDELIJK DOCH DRINGEND VERZOCHT OM NIETS AAN TE RAKEN. - TELEFONISCH OF PER EMAIL KUNNEN WIJ OOK UW VERZOEKEN BEHANDELEN