Screens

Screens

Zonwering van der Zalm biedt een uitgebreide collectie screens: standaard screens, Ritzscreens® en een verduisterend screen. Een standaard screen is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. De Ritzscreens® zijn van topkwaliteit en extra windvast, het verduisterende screen wordt aan de binnenzijde van het raam bevestigd voor een optimale lichtinval. Doordat ze recht tegen het raam zitten, zijn screens zeer doeltreffend in het filteren van daglicht. Screens filteren zon en warmte en beschermen tegelijkertijd uw inventaris tegen mogelijke verkleuring. Sreens bedekken uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt screens tot één van de meest doeltreffende zonweringen.

Screens zijn strak en modern en geven uw gevel een stoere uitstraling.

Screens geven u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de speciale stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk screens zijn zeer stabiel, windvast en nemen weinig ruimte in.

 


  IN VERBAND MET DE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN HEBBEN WIJ OOK ONZE  MAATREGELEN GENOMEN. - WIJ BLIJVEN VOORALSNOG GEOPEND - INDIEN U VERKOUDEN BENT OF ANDERE   ZIEKTEVERSCHIJNSELEN HEEFT, KUNT U ONZE WINKEL NIET BEZOEKEN - IN DE WINKEL HOUDEN WIJ GEPASTE AFSTAND - NIET MEER DAN 2 BEZOEKERS  WORDEN PER KEER TOEGELATEN - U WORDT VRIENDELIJK DOCH DRINGEND VERZOCHT OM NIETS AAN TE RAKEN. - TELEFONISCH OF PER EMAIL KUNNEN WIJ OOK UW VERZOEKEN BEHANDELEN