Duo rolgordijnen

Duo rolgordijn

Dit unieke product heeft zoveel eigenschappen in zich!
De Duo rolgordijnen op maat zijn gemaakt van brede horizontale banen stof, die door een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven worden.

Het is een product met 2 lagen stof. Bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de duo rolgordijn op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of op elke hoogte van het raam.

Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn. Duo rolgordijnen worden aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes, de Classic, big, small en specials. Verkrijgbaar in 40 tal verschillende stoffen en kleuren. Naast de standaard polyester stoffen zijn er ook een aantal vlamvertragende en polyester stoffen beschikbaar, speciaal geschikt voor projecten.

Tevens is de bovenbak van de Duo rolgordijn leverbaar in 5 verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passend product te vinden. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt.