Jaloezieen

 

 

Horizontale jaloezieën

Jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur of het nu modern of landelijk is.
Horizontale jaloezieën bieden u functioneel comfort en veel privacy;

Een vrij uitzicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden: vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Door de jaloezie te sluiten kan het licht uit de kamer geweerd worden. In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u een ruime keuze kleuren, lamelbreedtes, ladderbanden en uitvoeringen.
Maakt u uw interieur compleet.

Houten jaloezie

Met blinds ofwel houten jaloezieën creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van u huis.
In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur.
De houten jaloezieën passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheid en zich door hun rustige, warme uitstraling.
Onze houten jaloezieën laten u eenvoudig spelen met zonlicht en schaduw. Daarbij vormen onze houten jaloezieën een klasse apart. Ze trekken niet krom! Hoe dat kan? Onze jaloezieën zijn namelijk niet van goedkoop hout gemaakt. De lamellen worden “kwartiersgewijs”
gezaagd. Hierdoor krijgen we mooie, lange, rechte lamellen.
De lamellen in de houten jaloezie collectie zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes.
De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een modieuze ladderband uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend zijn onze houten jaloezieën leverbaar in diverse warme en trendy kleuren. Houten jaloezieën passen altijd perfect in het interieur, of het nu landelijk, modern of
Klassieke inrichting is.

Wij zijn weer geopend,