Plissefit


 

Plisséfit van Unilux is een fraai en strak vormgegeven plissehordeur. De Plisséfit past altijd. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Deze hordeur is windvast.

Deze plissédeur kan zowel in het kozijn als op het kozijn of op de muur worden bevestigd. De hordeur is geschikt voor zowel binnen- als buitendraaiende deuren, schuifpuien en openslaande tuindeuren. Zonder gebruik te hoeven maken van extra profielen of borstels.

De Plisséfit wordt standaard geleverd per 2 cm (even getallen) oplopend in de hoogte. De breedte dient op maat gemaakt te worden. De maximale breedte maten zijn 110, 145 en 180 cm. De plisséhordeur is standaard leverbaar in vijf RAL kleuren. Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar. De beide plisséhordeuren sluiten in het midden door middel van een fraai vormgegeven magneetsluiting. De Plisséfit is tevens geschikt voor grote openingen (tot wel 10 meter breed)

 

 

Bekijk de volgende filmpjes: