Knikarmschermen

Knikarmschermen

Knikarmschermen of terrasschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. Met een knikarmscherm creëert u een gezellig terras waar niets hoeft en alles mag.

Bovendien blijft het tijdens een heerlijke zomeravond langer warm door de beschutting van het knikarmscherm. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien, terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras.

Knikarmschermen zijn in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar. Er zijn “open” systemen waarbij het doek niet is beschermd, half “open” systemen waar alleen het doek aan de bovenkant is beschermd en gesloten cassette systemen waarbij het doek in gesloten toestand in zijn geheel door een cassette is beschermd.

Tot de luxe Cassette schermen, onze “paradepaardjes” met dimbare verlichting, heater, en uitrolbare volant. De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw zonwering. Niet voor niets heeft u keuze uit een ruime collectie van meer dan 500 doeken en dessins. De zonneschermen worden helemaal voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat het zonnescherm perfect past bij uw huis en tuin, qua uiterlijk en afmeting

dickson   swela      sattler       tibelly