Glas overkapping

 

Innovatief, hoogwaardig en flexibel

Vanaf de eerste frisse lentedagen tot aan de hete zomer en de winderige herfst: een terrasdak van ERHARDT zorgt ervoor dat u het hele buitenseizoen kunt genieten zonder hinder van weer en wind. Een terrasoverkapping van ERHARDT beschermt perfect tegen wind en regen en biedt optimaal comfort. In combinatie met de vrijwel onbeperkte designmogelijkheden bereikt u zo de ideale uitbreiding van uw woonomgeving. Onze jarenlange ervaring als producent van terrasdaken garandeert uitmuntende techniek en hoogste mogelijke kwaliteit.

Glazen elementen met ongelofelijke mogelijkheden

De glazen elementen van ERHARDT kunnen niet alleen als uitbreiding van terrasoverkappingen maar voor vele andere toepassingen worden geïntegreerd. Met de veelzijdige en individueel te plannen elementen kunnen bijv. balkonbeglazingen worden gerealiseerd, terrasoverkappingen van welke aard dan ook worden uitgebreid, fraaie entreezones en buitentrappen worden ingericht of als hoogwaardige wind- en inkijkbescherming zelf in moeilijke montagesituaties worden toegepast.

De glazen elementen van ERHARDT zijn geen voorraad elementen uit de doos maar worden voor elk object individueel geproduceerd en geconstrueerd. Dit maakt ongekende oplossingen mogelijk. De elementen bestaan uit aluminium en glas en worden op hoogwaardige wijze gemonteerd. De duurzame glazen elementen zijn daardoor weerbestendig en desondanks eenvoudig schoon te maken. De aluminium elementen zijn verkrijgbaar in drie basiskleuren maar kunnen echte in elke willekeurige RAL-kleur worden besteld.