Vouwgordijnen

 

 

 

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen op maat zijn een elegant product en zijn toepasbaar in verschillende ruimtes. Voor keuken, living en slaapkamer is het een perfect product.

De zeer hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnen van v/d Zalm zijn vooral bijzonder sfeervol. De romantische raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur.

De collectie bestaat uit stoffen van hoge kwaliteit, bijzondere dessinstoffen, luxe jacquardstoffen, transparante, ” in between “stoffen (goed alternatief voor vitrage) en uiteraard een grote sortering uni stoffen met of zonder structuur. De stof kan eenvoudig van het bovenprofiel losgemaakt worden om volgens de voorschriften te reinigen.

Bijna alle vouwgordijnen kunnen gevoerd worden. Vouwgordijnen zijn leverbaar in twee uitvoeringen Roman I (zonder baleinen), Roman II (met baleinen). De roman II met baleinen heeft een strakkere uitstraling.


  IN VERBAND MET DE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN HEBBEN WIJ OOK ONZE  MAATREGELEN GENOMEN. - WIJ BLIJVEN VOORALSNOG GEOPEND - INDIEN U VERKOUDEN BENT OF ANDERE   ZIEKTEVERSCHIJNSELEN HEEFT, KUNT U ONZE WINKEL NIET BEZOEKEN - IN DE WINKEL HOUDEN WIJ GEPASTE AFSTAND - NIET MEER DAN 2 BEZOEKERS  WORDEN PER KEER TOEGELATEN - U WORDT VRIENDELIJK DOCH DRINGEND VERZOCHT OM NIETS AAN TE RAKEN. - TELEFONISCH OF PER EMAIL KUNNEN WIJ OOK UW VERZOEKEN BEHANDELEN