S Onro Rolluik

Het ZonRo of S_onro rolluik is een nieuw, fraai gestileerd zonwerend rolluik waarbij de kenmerkende en positieve eigenschappen van een rolluik zijn gecombineerd met die van een screen.

Kiest u voor een screen of een rolluik, of toch liever deze twee producten in één systeem? De ZonRo rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Het zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie. In halfopen stand schijnt er een diffuus daglicht naar binnen en blijft het zicht naar buiten behouden, dit in tegenstelling tot de traditionele rolluiken.

 

De ZonRo rolluiken worden op maat geleverd tot een maximale hoogte van 260 cm en een maximale breedte van 200 cm. Standaard zijn ze voorzien van een Somfy motor voor het probleemloos functioneren. Leverbaar in diverse kleuren.

Er zijn verschillende manieren van bediening mogelijk, zoals elektrisch met een schakelaar, eventueel met afstandbediening of sleutelschakelaar. Per situatie zoeken wij met u de meest geschikte oplossing. Desgewenst komen wij met stalen van de ZonRo rolluiken naar u toe zodat u zelf in uw situatie de kleur en bovenbak kunt bepalen.