Stille motor voor rolluiken

Ervaar de stilte…

met de volledig nieuw ontwikkelde fluisterstille motor

De S&SO RS100 io is een revolutionaire rolluikmotor welke zorgt voor een uitzonderlijk akoestisch comfort met een soepele en beheerste beweging. De obstakeldetectie, het zacht openen en sluiten zorgen voor een langere levensduur van het rolluik en van de motor. 

Categorie:

Beschrijving

 

Ervaar de stilte...
 
 

Vier goede redenen om te kiezen voor een rolluik met de fluisterstille Somfy motor

1. akoestisch comfort

De Somfy S&SO RS100 io rolluikmotor is ongekend stil. Zowel binnen als buiten hoort u de motor vrijwel niet bij het openen en sluiten van de rolluiken. Ook prettig voor uw omgeving en kan soms onverwacht leuke verrassingen geven.

 

2. soepele beweging

De S&SO RS100 io start en stopt uiterst beheerst door de «Soft start & Soft stop» functie. Hiermee beschermt u en verlengt u de levensduur van uw rolluik. De motor kan ook in de “discrete modus” worden geplaatst. Hierdoor opent en sluit het rolluik langzamer en daardoor stiller.

3. een veilig gevoel

De combinatie van Somfy technologie en verbinding van de motor met het rolluik zorgt dat een druk van meer dan 100 kg kan worden weerstaan. Dit zorgt voor een prima preventieve werking tegen inbraak in uw woning. Een veilige nachtrust voor iedereen in huis, slaap lekker Lucie!

4. langere levensduur

Door de ingebouwde obstakeldetectie stopt het rolluik wanneer het geblokkeerd wordt of wanneer het rolluik zit vastgevroren. Dit voorkomt schade aan het rolluik of aan de motor en verlengt tevens de levensduur. Via uw smartphone, tablet of afstandsbediening heeft u controle over elk rolluik in huis.

Kies de bediening die bij u past

Smoove RS100 io

Afstandsbediening voor montage tegen de muur, met een schakelaar voor ‘discrete modus’. De perfecte keuze voor uw rolluik met een S&SO RS100 io motor.

Situo 5 io afstandsbediening

Nieuw design 5-kanaals afstandsbediening voor het bedienen van bijvoorbeeld uw zonwering, of rolluiken. Verkrijgbaar in 4 kleuren en voorzien van een wandhouder.

Draadloze tijdklok, Chronis io

De Chronis io opent en sluit uw rolluiken op de door u ingestelde tijden of op basis van de tijd waarop de zon ondergaat. Met deze tijdklok kunt u ook eenvoudig handmatig uw rolluiken openen en sluiten.