Rolluik voorzet ID2 Solar

Intelligente rolluiken op zonne-energie

 

 

 

 

 

 

 

 

ID Solar: het intelligente rolluik op zonne-energie.

Eindelijk een rolluik op zonne-energie dat perfect werkt … zoals het hoort. Zowel als voorzetrolluik als tradi (inbouw).

ID Solar is zo makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren. Bevestig het rolluik met 4 of 6 schroeven, druk op de zender en het werkt. Geen enkele extra kosten voor stroomaansluiting. Klanten hoeven zelfs niet thuis te zijn voor de montage. Alles gebeurt via de buitenkant van de woning.

Een gesloten ID Solar is tevens standaard beveiligd tegen optillen dankzij zijn uniek en gepatenteerd vergrendelingsmechanisme.

Zijn eenvoudig gebruiksgemak gaat samen met een erg mooi en afgewerkt design, wat zorgt voor een harmonieuze integratie aan uw woning.

INNOVATIE

ID Solar met optie ‘zongestuurde motor’: en als u de zon nu eens voor uw comfort laat zorgen?

Warmte, koude, schaduw, licht… uw welbehagen hangt af van een juiste balans tussen uw interieur en het buitenklimaat. Dit evenwicht warmte/lichtsterkte wordt gevonden dankzij de fantastische technologie van dit rolluik.

U hoeft niets te doen, elk ID Solar rolluik sluit zich automatisch in functie van de omgeving (zonlicht en buitentemperatuur) die niet enkel de warmtepieken tijdens de zomer beheerst, maar ook de zontoevoer optimaliseert in de winter.

Hoe de condities ook zijn, u behoudt uw natuurlijk daglicht en uw maximaal comfort.

ID Solar

De voordelen van ID Solar, het intelligente rolluik op zonne-energie:

 • 100% Solar – 100% autonoom: geen stroomaansluiting, dus geen stroomverbruik. Geen bedrading naar binnen toe dus pure tijdswinst.
 • Radiogestuurde Bubendorff motor 12V incl handzender.
 • Supersnelle montage: 4 schroeven en het werkt.
 • Batterij met hoge capaciteit en lange levensduur (21.000 cycli).
 • Zelfs bij beperkte lichtsterkte, optimale bediening.
 • Veiligheid: een gesloten ID Solar rolluik wordt steeds automatisch vergrendeld (beveiligd tegen optillen) dankzij een uniek en gepatenteerd vergrendelingssysteem.
 • Noodbediening: bij stroompanne blijft het ID Solar rolluik gewoon verder werken.
 • Groepsbediening met optionele zender, 5-kanaalszender of tijdklok
 • 1 kastmaat, 2 kastvormen, 1 lamelgrootte, 1 type geleider, 14 actuele standaardkleuren.
 • Ook beschikbaar in tradi-uitvoering: voor inbouwtoepassing met aparte zonnecel.
 • Ook beschikbaar in de versie ID2: met bedrade, radiogestuurde Bubendorff motor op 230V.
 • 7 jaar garantie op alle onderdelen.

 

 

 

 Eenvoudiger kunnen we een rolluik niet maken.

ID2 Solar is de gedroomde oplossing voor een snelle, efficiënte en veilige montage. ID2 Solar werkt op zonne-energie en wordt standaard geleverd met een 12V motor, inclusief handzender. Zelfs bij beperkt daglicht, functioneert het ID2 Solar rolluik optimaal. 100% autonoom, 100% draadloos en superstil. Bijgevolg uiterst gebruiks-en montagevriendelijk. 4 schroeven … en het werkt. Dankzij het compacte zonnepaneel aan de voorzijde op de kast, wordt de ingebouwde accu gevoed en kan het rolluik volledig draadloos aangestuurd worden. ID2 Solar werkt ook op plaatsen met beperkte lichtinval. Direct zonlicht is dus niet nodig. Met 7 jaar garantie op alle onderdelen, dus ook op het ID2 Solar zonnepaneel en batterij. Luxe! En met de standaard, oerdegelijke optilbeveiliging, bent u gerust tijdens uw afwezigheid en tijdens de donkere uurtjes. ID2 Solar is uniek en enig in zijn soort. Geen enkele fabrikant kan op heden de waarborg bieden die ID2 Solar u biedt. Het rolluik op zonne-energie ID2 Solar is ook verkrijgbaar in een bedrade versie – ID2. Dmv slechts 2 draden aan te sluiten op het 230V net – incl. handzender.

 

kleurenKleuren

14 hedendaagse standaardkleuren + alle RAL kleuren mogelijk voor kast, geleiders en onderlat.

2015 colors