Rolluik Solar

Alulux Solar rolluiken, onze vertrouwde producten uitgerust met de zon aangedreven techniek genaamd Solar.

 

Solar rolluiken hebben een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor. Géén extra stroomkosten, géén extra bedrading en géén doorvoer in de muur.

Gezien stroom geen issue meer is bespaart u zelfs dubbel op energie. Door de isolerende eigenschappen van de lamellen profiteert u, zowel in de zomer als winter, van een beter binnenklimaat. Het maakt onze Alulux Solar rolluiken uiterst duurzaam.

Verkrijgbaar in zowel de CD 135 en CD 942 variant, met ruime keuze aan standaardkleuren. Zo stelt u uw Solar rolluik zelf samen naar eigen keuze.

 

Kenmerken

 • Beveiligt uw bezit
  – Inbraakvertagend
  – Inkijkwerend
 • Biedt privacy en rust
  – Geluiddempend
  – Weerbestendig
  – Lichtregulerend
  – Inkijkwerend
  – Insectenwerend
 • Isoleert uw woning
  – Energiebesparend
  – Warmte en kou isolatie
  – Weerbestendig 

 

Technische specificaties

Maximale breedte 2500 mm
Maximale hoogte 3200 mm
Lamelhoogte 42 mm
Lameldikte 9 mm
Kastvorm Afgeschuind (45º)
Onderlijst Design, Recht
Beschikbare kleuren Overzicht

 

Varimaxx 2.0

Rolluiken zijn al jaren een vrijwel onveranderd product. Dit omdat een rolluik een duidelijke functie heeft. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is voor innovatie door bijvoorbeeld productontwikkeling. Voor zowel monteur als eindgebruiker.

Om het assembleren en monteren van rolluiken makkelijker te maken is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw systeem. Na een uitgebreide ontwerp- en testfase is daar het Alulux Generation 2.0 systeem uit voortgekomen.