Rolluik cd142

Het CD 142 rolluik is het basis model rolluik van Alulux. Al jaren een sterkhouder van de belofte´Duitse topkwaliteit´. Uniek in eenvoud én doeltreffendheid en leent zich uitstekend voor plaatsing in een standaard situatie. Het verstevigingsschuim in de voorgevormde lamellen maken het pantser van de CD142 sterk en isolerend. En dit alles voor een bescheiden prijskaartje.

De CD 142 lamel is leverbaar in 5 unieke tinten grijs (zie ook CD 942). Zoals alle Alulux rolluiken wordt ook de CD 142 standaard geleverd met Silent Fin geleiders. Om het plaatje compleet te maken wordt het CD 142 rolluik uitgerust met een design onderlijst. ´Never change a winning team´ is hier een toepasselijke uitdrukking.

Voordelen

 • Beveiligt uw bezit
  – Inbraakvertragend
  – Inkijkwerend
   
 • Biedt privacy en rust
  – Geluiddempend
  – Weerbestendig
  – Lichtregulerend
  – Inkijkwerend
  – Insectenwerend
   
 • Isoleert uw woning
  – Energiebesparend
  – Warmte en kou isolatie
  – Weerbestendig

Technische specificaties

Maximale breedte 3000 mm
Maximale hoogte 3600 mm
Lamelhoogte 42 mm
Lameldikte 8,5 mm
Kastvorm Afgeschuind (45°), Rond
Onderlijst Design, Recht
Beschikbare kleuren Overzicht

 

Varimaxx 2.0

Rolluiken zijn al jaren een vrijwel onveranderd product. Dit omdat een rolluik een duidelijke functie heeft. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is voor innovatie door bijvoorbeeld productontwikkeling. Voor zowel monteur als eindgebruiker.

Om het assembleren en monteren van rolluiken makkelijker te maken is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw systeem. Na een uitgebreide ontwerp- en testfase is daar het Alulux Generation 2.0 systeem uit voortgekomen.