Erhardt KD

Breng ontspannend de zomermaanden door op uw eigen terras of balkon met een knikarmscherm uit de Erhardt KD collectie. Met een maximale grootte van 7 bij 4 meter beschermt het cassettescherm u tegen de felle zomerzon. Dit knikarmscherm beschikt over een tijdloos design en een minimaal formaat tijdens opgerolde toestand. Tijdens deze toestand wordt zowel de doekrol als alle techniek volledig beschermd. Dankzij het gebruik van hoogwaardige kettingen is dit scherm bestand tegen windvlagen en andere weersomstandigheden. Combineer comfort met praktisch vermogen met dit Erhardt knikarmscherm.

Het knikarmscherm kan eenvoudig versteld worden met een hellingshoek van 5° tot 35°. Hierdoor bepaalt u de plek van de schaduw. Wanneer u kiest voor een vario volant voegt u verticale bescherming tegen zon en zicht toe aan uw knikarmscherm. Deze extra zicht- en zonwering is mogelijk tot een hoogte van 170 centimeter en wordt aangedreven door middel van een motor. De dubbele zonwering is verkrijgbaar tot 650 bij 325 centimeter.

ERHARDT KD MOGELIJKHEDEN

Creëer het perfecte knikarmscherm mede de vele Erhardt KD mogelijkheden bij Kroezon. Zo kunt u dit knikarmscherm van Erhardt op maat laten maken voor uw tuin. Daarnaast zijn er tal van opties zoals:

  • Afstandsbediening
  • Wind- /zonautomaat
  • Somfy Eolis trillingssensor
  • Zonneschermdoek met laslijmtechniek
  • Dimbare LED verlichting
  • Infrarood-warmtestraler
  • Erhardt zijscherm

Dit knikarmscherm is leverbaar in iedere RAL kleur. Het onderstel bevat de vaste kleuren van wit (RAL 9016), grijs (RAL 9007 fijne structuur) en antraciet (DB 703). De mogelijke doeken zijn de Tibelly Ambiente (polyester) of Tibelly Classic (acryl). Met behulp van de dubbele Soltis zonwering zorgt u voor een extra zicht- en zonwering.


Brochure Erhardt KD