CD135

Alulux CD 135

Het Alulux CD 135 rolluik is opgebouwd uit lamellen van 35 mm. Dit maakt het mogelijk de kast tot 40% kleiner uit te voeren dan een standaard rolluikkast. Dit maakt het CD 135 rolluik zéér compact en uitermate geschikt voor toepassing in de nis of koof, zoals bij dakkapellen.

Dit ´light´ rolluik doet echter in geen geval af aan de Alulux kwaliteit. Dankzij de design of mini onderlijst heeft het een luxe uitstraling en ook de Silent Fin zijgeleiders, die het gebruikscomfort door de licht- en luchtdoorlaat te beperken verhogen, zijn van de partij. Het Alulux CD 135 rolluik is standaard verkrijgbaar in 11 kleuren, maar op aanvraag is vrijwel iedere kleur leverbaar. Het rolluik past daardoor perfect bij uw kozijn of gevel.

Voordelen

 • Beveiligt uw bezit
  – Inbraakvertragend
  – Inkijkwerend
   
 • Biedt privacy en rust
  – Geluiddempend
  – Weerbestendig
  – Lichtregulerend
  – Inkijkwerend
  – Insectenwerend
   
 • Isoleert uw woning
  – Energiebesparend
  – Warmte en kou isolatie
  – Weerbestendig

Technische specificaties

Maximale breedte 3000 mm
Maximale hoogte 3500 mm
Lamelhoogte 35 mm
Lameldikte 8,9 mm
Kastvorm Afgeschuind (45°), Rond
Onderlijst Design, Recht
Beschikbare kleuren Overzicht

 

Varimaxx 2.0

Rolluiken zijn al jaren een vrijwel onveranderd product. Dit omdat een rolluik een duidelijke functie heeft. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen ruimte is voor innovatie door bijvoorbeeld productontwikkeling. Voor zowel monteur als eindgebruiker.

Om het assembleren en monteren van rolluiken makkelijker te maken is hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw systeem. Na een uitgebreide ontwerp- en testfase is daar het Alulux Generation 2.0 systeem uit voortgekomen.