van der zalm 2017-ID2-DESIGN-SOLAR2

Pagina in bewerking

Productbeschrijving

van der zalm 2017-ID2-DESIGN-SOLAR-300x473

ID2 Solar: het intelligente rolluik dat zijn eigen energie maakt

ID2 Solar: een kleine genie

Hét meest éénvoudige, elektrische rolluik. ID2 SOLAR is het enige electrische rolluik op zonne-energie dat perfect werkt … of de oriëntatie nu noordelijk, oostelijk, zuidelijk of westelijk is…. Zowel als voorzetrolluik als tradi (inbouw). Uitvoerig getest (22.000 cycli) en met een uitzonderlijke garantie van 7 jaar… op ALLE onderdelen.
ID2 Solar is zò makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen, noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren. Bevestig het rolluik met 4 of 6 schroeven, druk op de zender en het werkt. Geen enkele extra kosten voor stroomaansluiting- of verbruik. U hoeft zelfs niet thuis te zijn voor de montage. Alles gebeurt via de buitenkant van de woning. En bij stroompanne blijft ID2 SOLAR gewoon functioneren!

  IN VERBAND MET DE HUIDIGE ONTWIKKELINGEN HEBBEN WIJ OOK ONZE  MAATREGELEN GENOMEN. - WIJ BLIJVEN VOORALSNOG GEOPEND - INDIEN U VERKOUDEN BENT OF ANDERE   ZIEKTEVERSCHIJNSELEN HEEFT, KUNT U ONZE WINKEL NIET BEZOEKEN - IN DE WINKEL HOUDEN WIJ GEPASTE AFSTAND - NIET MEER DAN 2 BEZOEKERS  WORDEN PER KEER TOEGELATEN - U WORDT VRIENDELIJK DOCH DRINGEND VERZOCHT OM NIETS AAN TE RAKEN. - TELEFONISCH OF PER EMAIL KUNNEN WIJ OOK UW VERZOEKEN BEHANDELEN