Shutters

Shutters

Shutters zijn stijl-en sfeervolle luiken traditioneel gemaakt van hout. Shutters zijn HOT !
Door het geheel of gedeeltelijk kantelen van de louvres is er controle over het licht dat in het interieur schijnt. In iedere ruimte waar u shutters introduceert gebeurt iets speciaals, van badkamer tot complete woning. Met deze houten binnenluiken tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Shutters zijn verkrijgbaar in diversen uitvoeringen.

Primewood shutters

Voor een exclusieve uitstraling van uw houten shutters kiest u voor onze FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Kies voor Primewood shutters uit verschillende beits- en lakkleuren uit de collectie. Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is.

Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht.
Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.

Ecowood shutters

Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Doordat we ook dit ‘restproduct’ gebruiken, gaan we nog efficiënter om met het hout. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meestgevraagde wittinten uit de JASNO-collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm en 89mm lamellen.

Ecowood Plus is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters leverbaar in 18 lakkleuren.

Voor meer informatie kunt u terecht in onze showroom.