Rolluiken voorzet

Rolluiken

Rolluiken zijn in vele uitvoeringen te verkrijgen, maar hoe weet u welk rolluik of rolpoort voldoet aan uw wensen en mogelijkheden? Wij helpen u graag bij de juiste keuze.

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik zoals het waarborgen van de privacy, de inbraakvertragende werking, besparen op de energierekening en geluidsisolatie. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werkingvan het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U kunt een rolluik dan ook het hele jaar door gebruiken.

Rolluiken van Zonwering van der Zalm zijn volledig opgebouwd uit de beste materialen en voldoen zo aan de hoogste kwaliteitseisen én bieden u de garantie op een lange levensduur.
Het rolluik is voorzien van een hoogwaardige coating, waardoor de materialen beter
krasbestendig en kleurecht zijn.

Wie kiest voor een rolluik van Zonwering van der Zalm is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs. De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit het van der Zalm assortiment. De lamel is zeer stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met het CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.