Over ons

Welkom bij Zonwering van der Zalm.

Zonwering van der Zalm is al meer dan 40 jaar een begrip in en rondom Wassenaar

 

In Wassenaar is Zonwering van der Zalm met name bekend door hun oerdegelijke en fraaie zonwering. Sinds René en Susanne te Pas de zaak hebben overgenomen is kwaliteit en vakmanschap behouden en vanaf januari is het assortiment zelfs spectaculair uitgebreid met raamdecoraties, gordijnen en fraaie woonaccessoires.  Iedereen is welkom om de fraaie showroom te bezoeken en al het moois te aanschouwen.

 

 

René en Susanne hebben een duidelijke rolverdeling. René werkt buiten en doet de montage terwijl Susanne verantwoordelijk is voor showroom en verkoop. De showroom is ruim en overzichtelijk en de uitgebreide collectie zonwering en raamdecoraties van uitsluitend topmerken tekent de kwaliteit. Oerdegelijk en zeer gevarieerd. Susanne: “Waar vroeger met name knikarmschermen verkocht werden is er tegenwoordig op het gebied van zonwering veel meer te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan pergolazonwering. Het voordeel is grotere en bredere overspanningen met een uitval van wel 5 meter. Zo’n zonwering kan goed tegen de wind en je creëert echt een afdak, een verlenging van je huis terwijl een vergunning niet nodig is. Het buitenleven is steeds meer in opkomst en daardoor nemen pergolazonweringen een grote vlucht. Wij verkopen het luxere segment maar toch hebben we voor elk wat wils, van goedkoop tot zeer exclusief”.  

 

In de showroom is ook ruim aandacht voor raamdecoraties en gordijnen. “We hebben een grote diversiteit in rolgordijnen, jaloezieën, duettes, shutters, vitrage, vouwgordijnen en overgordijnen maar ook inbetweens. Alles wordt op maat gemaakt van de beste stoffen en materialen. Wij zijn echte stoffenmensen. Bij ons kan iedereen zijn eigen gordijn ontwerpen, zelf de kleur en het motief bepalen. Onze standaardcollectie bestaat uit aparte exclusievere dingen maar toch betaalbaar voor iedere portemonnee”. 

 

De grote kast in de winkel toont mooi woonaccessoires en de inhoud zal maandelijks wijzigen. “We hebben super leuke accessoires, geen alledaagse dingen en hoe goedkoop of hoe duur ook, al onze producten hebben iets van exclusiviteit, anders dan anders. Wat wij aanbieden vindt men niet in een tuincentrum, neen, wat wij aanbieden is uniek”.

 

René en Sussane hebben samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van zonweringen en stoffen en zij weten wat kwaliteit is. Ook voor de nieuwste technische mogelijkheden is Zonwering van der Zalm het juiste adres. Tegenwoordig kan de zonwering of raamdecoratie zelfs met de smartphone bediend worden. Vakmanschap, uitstraling, kwaliteit en (snelle) service staan hoog in het vaandel. Op 2e Paasdag hebben ze een mooie Paasshow met leuke aanbiedingen en een bezoek is zeker de moeite waard.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zijn weer geopend,