ipanema

ACTIE…Verano Ipanema…ACTIE

Productbeschrijving

Verano® | Ipanema zonnescherm

Ipanema zonnescherm

Cassettescherm

Zonnescherm Ipanema is een cassettescherm van topkwaliteit! Het zonwerende doek van dit zonnescherm is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis is onzichtbaar doordat deze geheel wordt verborgen in de cassette.

Cassettescherm
 
Praktische eigenschappen

Praktische eigenschappen

Zonnescherm Ipanema kan aan de muur maar ook aan het plafond gemonteerd worden. Bij plafondmontage kunt u de hellingshoek instellen van 17 tot 70 graden. Kiest u voor montage aan de muur? Dan kunt u kiezen voor een hellingshoek van 5 tot 70 graden. Het grote instellingsbereik maakt zonnescherm Ipanema zeer onderscheidend en functioneel, het zonnescherm is namelijk precies aan te passen aan uw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon. Het Ipanema zonnescherm is beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 3 meter

 

Topkwaliteit zonnescherm

De geraffineerde uitstraling van het Ipanema zonnescherm zorgt voor haar populariteit. De sublieme afwerking met zachte vormen is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit sterke materiaal zorgt ervoor dat het Ipanema zonnescherm zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en solide is.

Topkwaliteit zonnescherm
 
Optimale bediening

Optimale bediening

Zonnescherm Ipanema is standaard voorzien van elektrische bediening, met slechts één druk op de knop kunt u uw cassettescherm bedienen. Voorzie het Ipanema zonnescherm van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort, dan hoeft u niet eens meer op de knop te drukken. Ultieme luxe creëert u met geïntegreerde verlichting. Zo geniet u extra van lange zomeravonden met uw Ipanema zonnescherm! Uw Verano® dealer kan u adviseren over alle uitbreidingsmogelijkheden met dit zonnescherm.