Gordijnen

t

Toppoint gordijnen, de absolute beeldbepalende sfeermaker voor uw raam.

Onmisbaar om tot een echt sfeervol interieur te komen. Met in eigen huis ontwikkelde collectie heeft u keuze uit honderden varianten. De ontwerpers van Toppoint volgen de laatste woontrends op de voet, welke verwerkt worden in de dessins, de kleuren, de structuur van onze interieurstoffen. Elke stof wordt door en door getest, opdat u gegarandeerd bent van een duurzame keuze voor een redelijke prijs.

Gordijnen lijken niet heel technisch. Maar wist u dat gordijnen ook een hele belangrijke rol in huis hebben i.v.m. isolatie? Qua warmte, maar ook qua geluid. In ons eigen atelier kunt u de door u gekozen gordijnenstof op maat laten maken.

Zo kunnen wij een perfect eindproduct garanderen. Op plooi, de wave of stoere ring. Aan u de keus

Zonweringstore.nl. Toppoint

Gordijnen gratis gemaakt!

Bij Zonwering van der Zalm worden uw gordijnen gratis gemaakt. Dit gebeurt door ons eigen atelier, dat de stoffen op de mooiste wijze confectioneert. Hoe u de gordijnen gemaakt wilt hebben, kunt u zelf bepalen. Wilt u de stoffen laten maken op een enkele, dubbele of drieplooi? Of wellicht met ingeslagen ringen? Alles is mogelijk bij Zonwering van der Zalm

 

Ophangsystemen

Wilt u uw gordijnen ophangen aan een gordijnrails, railroede of roede? In onze showroom laten wij u graag alle mogelijkheden zien.

 

Gratis thuis opgemeten

Omdat wij ook willen dat uw gordijnen perfect komen te hangen, komen wij de maten thuis bij u opmeten. Dit is service van Zonwering van der Zalm. Wilt u dat uw gordijnen opgehangen worden, wanneer deze op maat zijn gemaakt? Ook dit doen wij graag voor u!